Beef Wellington van ossenhaas
met paddenstoelen, serranoham en een rode wijnsaus.
Bereidingswijze: circa 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Rouleau van tarbot
met spinazie, zongedroogde tomaten en gele wortel.
Bereidingswijze: 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 130 graden. Dek de schaal na tien minuten in de oven af met aluminiumfolie.
Hertenrugfilet
met bijpassende garnituur en een rode wijnsaus.
Bereidingswijze: circa 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 130 graden. Dek de schaal na tien minuten in de oven af met aluminiumfolie.
Gebakken angus sukade
met bijpassende garnituur en een vleesjus uit eigenkeuken.
Bereidingswijze: 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 130 graden. Dek de schaal na tien minuten in de oven af met aluminiumfolie.
Kalkoen paddenstoelen - truffel
gevuld met champignons, eekhoorntjesbrood, truffel en een truffelsalsa.
Kalkoen vruchten – noten
gevuld met verschillende soorten vruchten, noten en rozemarijn.
Risotto (vega)
met paddenstoelen, Parmezaanse kaas en aardpeer.
Bereidingswijze: 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 130 graden. Dek de schaal na tien minuten in de oven af met aluminiumfolie.