Informatie

Bereiding gerechten

Onderstaand vindt u alle bereidingen voor de voor- en hoofdgerechten.

Voorgerechten

Fraisier taartje (vega)
een brooddeeg met olijven, geitenkaas, tomaat en basilicum.
Drie bereidingen van eend
een rilette van eend, eendenlever, gerookte eend en een cranberry compote.
Glaasje van gerookte heilbot en wakame
met Hollandse garnalen, komkommer en fijne groenten.
Vitello 2.0
met kalfsbil, tonijn en tonijnmayonaise.
Pastei met vlees
bladerdeeg met kalfsfilet, kalfswang, paddenstoelen en truffel.
Bereidingswijze: circa 15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.
Pastei met vis
bladerdeeg met kabeljauw, zalm en garnalen.
Bereidingswijze: circa 15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.
Pastei vegetarisch
bladerdeeg met knolselderij, paddenstoelen en truffel.
Bereidingswijze: circa 15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.

Hoofdgerechten

Beef Wellington van ossenhaas
met paddenstoelen, serranoham en een rode wijnsaus.
Bereidingswijze: circa 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Rouleau van tarbot
met spinazie, zongedroogde tomaten en gele wortel.
Bereidingswijze: 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 130 graden. Dek de schaal na tien minuten in de oven af met aluminiumfolie.
Hertenrugfilet
met bijpassende garnituur en een rode wijnsaus.
Bereidingswijze: circa 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 130 graden. Dek de schaal na tien minuten in de oven af met aluminiumfolie.
Gebakken angus sukade
met bijpassende garnituur en een vleesjus uit eigenkeuken.
Bereidingswijze: 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 130 graden. Dek de schaal na tien minuten in de oven af met aluminiumfolie.
Kalkoen paddenstoelen - truffel
gevuld met champignons, eekhoorntjesbrood, truffel en een truffelsalsa.
Kalkoen vruchten – noten
gevuld met verschillende soorten vruchten, noten en rozemarijn.
Risotto (vega)
met paddenstoelen, Parmezaanse kaas en aardpeer.
Bereidingswijze: 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 130 graden. Dek de schaal na tien minuten in de oven af met aluminiumfolie.

Pastagerechten

Tricolore Agnolotti gevuld met stoofvlees van Zeeuwshert
met savooiekool, paddenstoelen, pastinaak, een crème van kastanjes en een koffiesaus.
Bereidingswijze: 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 130 graden. Dek de schaal na tien minuten in de oven af met aluminiumfolie.
Tricolore Agnolotti gevuld met tongschar en Hollandse garnalen
met peterseliewortel gegaard in dashi kombu, duindoornbes uit Cadzand, krokante venkel en een roomsaus van strandkrabben.
Bereidingswijze: 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 130 graden. Dek de schaal na tien minuten in de oven af met aluminiumfolie.
Tricolore Agnolotti gevuld met gestoofde courgette en gorgonzola (vega)
met groene linzen, tomaat, zoete aardappel, butternut en een gepofte rode paprika roomsaus.
Bereidingswijze: 25-30 minuten in een voorverwarmde oven op 130 graden. Dek de schaal na tien minuten in de oven af met aluminiumfolie.